Kunst uit Waterland

De mooiste kunst uit Waterlanddarkblue

Expositie Grote Kerk van 2 augustus t/m 3 september 2023


Kunst uit Waterland exposeert in de Sint Nicolaaskerk te Monnickendam. Van 2 augustus t/m 3 september 2023 nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen naar de schilderijen van 15 Waterlandse kunstenaars.

image-1
Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag: 11:00 - 16:00 uur
Zondag: 13:00 - 16:00 uur
darkblue

Workshop: Schilderbijeenkomsten


In Januari 2022 ben ik begonnen met een aantal schildersbijeenkomsten. "Elkaar stimuleren, en van elkaar leren" is het motto vandeze gezellige bijeenkomsten. We schilderen 2 uur per week, en dit 6 weken aaneengesloten. Er wordt met verschillende schildertechnieken gewerkt.
Vanwege de grote belangstelling geldt op dit moment een wachtlijst. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst of wil je nadere informatie stuur dan je mailtje naar info@kunstuitwaterland.nldarkblue

Workshop: Schilderen met een palletmes


Op aanvraag geef ik de workshop "schilderen met een palletmes". In deze workshop leer je met acrylverf en een palletmes op een canvasdoek een voorstelling te schilderen.

Voor meer informatie: 06-43732259  • darkblue

    Visserijdagen 2022


    Kunst uit Waterland staat met een kraam op de visserijdag te Monnickendam. Op vrijdag 29 juli a.s. van 11:00 tot 17:00 uur. Komt u ook kijken naar foto's en ansichtkaarten van Monnickendam en nieuwe schilderijen door Margot Gutter! Ook Jeanine Terlouw is aanwezig met mooie acryl gegoten voorwerpen. We zien u graag a.s. vrijdag in de haven van Monnickendam! Tot dan!    darkblue